faalangst

Faalangst

Faalangst blokkeert de energie die nodig is om goed te presteren. Wij bieden een reductietraining aan van vier momenten. Is uw kind gespannen? Denk aan hoofdpijn, slecht slapen, slecht eten, prikkelbaar of piekeren. Is uw kind onzeker, ondanks dat er goed geleerd is?

Wie jij bent met faalangst!

Wij laten zien zien hoe met faalangst de energie omarmd kan worden en leer hoe trots je mag zijn op jezelf en je prestaties. Faalangst kan cognitief, fysiek of sociaal aanwezig zijn. Wij geven inzicht in faalangst en leren om de faalangst te overwinnen.

Meteen doorpakken en nu eindelijk inzicht krijgen in de triggers van faalangst? 
In een intake wordt inzichtelijk of faalangst een blokkade is, wat de triggers zijn en welke soort faalangst het sterkst aanwezig is. Weet u al dat u een faalangst reductie training nodig heeft op basis van een advies van de mentor van uw kind, een huisarts of een andere doorverwijzer, neem contact met ons op voor een vrijblijvend kosteloos kennismakingsgesprek.

Inhoud training

– wat is faalangst
leren hoe je faalangst de baas wordt
– spannende momenten leren herkennen
– leren omdenken
– de energie juist inzetten
– werken aan je zelfvertrouwen

Onze werkwijze

– voor ieder niveau
– individueel
– 4 maal 60 minuten
– eenvoudige oefeningen om te oefenen

– voor zowel jeugd als volwassenen

Onze mogelijkheden voor faalangst:

Faalangst reductietraining:
In vier achtereen volgende weken leren wij de faalangst de baas te worden en het zelfvertrouwen aan te sterken. Wij geven taken mee om te oefenen op school en taken die thuis met de ouders besproken worden. (online mogelijk)
Zowel voor volwassenen als voor jongeren. (vanaf groep 7)

Leer leren begeleiding:
Tijdens onze begeleiding Leer Leren gaan wij na of faalangst een rol speelt in de manier van presteren op school of in sociale omgeving. Mocht dit zo zijn, adviseren wij u om faalangst reductie begeleiding te boeken of een pakket op maat te laten samenstellen. Tijdens de begeleiding van Leer Leren geven wij praktische handvatten hoe faalangst gereduceerd kan worden. Dit is slechts een beperkt deel uit de volledige faalangst reductie training.

Met wie volg ik de faalangst reductie training?

Individueel of in groepen:
In principe geven wij 1 op 1 begeleiding. Deze begeleiding heeft als voordeel dat er direct ingespeeld kan worden op de verhalen die tot stand komen tijdens de begeleiding. De sfeer is veilig en vaak komen fantastische gesprekken op gang. Indien er binnen het gezin meer familieleden faalangst als een blokkade ervaren, bieden wij een gepersonaliseerd familiepakket aan. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. De training kan zowel in de praktijk als online plaatsvinden. Trainingen in onze praktijk hebben de voorkeur.

In het kort

Wat: 4 fysieke trainingen van 60 minuten en 1 online reflectie afspraak
Wanneer: in overleg, ook na 17.00 uur mogelijk
Waar: in onze praktijk of online.

Zie hier voor inhoudelijke omschrijving voor de begeleiding Faalangst reductie training.
Na deelname van de laatste bijeenkomst wordt een certificaat van deelname uitgereikt.

Voor tarieven kijk hier.

Bereikbaarheid


Voorweg 143
2716 NH Zoetermeer

T: 06 41 96 41 14
info@leerlingleertleren.nl

Leerling Leert Leren

algemene voorwaarden
privacy verklaring
Kamer van Koophandel te Den Haag
onder nr. 82306885