succes ervaren


Aarzel niet om contact op te nemen.
Stuur een bericht via het formulier, bel ons of stuur een Whats app bericht.
Video bellen behoort tot de mogelijkheden.  Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.

  Bij u thuis, een van onze begeleiders komt naar u toe.
  In onze praktijk, u komt naar de praktijk in Zoetermeer.
  Online, vraag naar de mogelijkheden.
  Tijden, in overleg.

  Wilt u meer over ons weten?
  Klik op: “over ons” en “onze werkwijze“.

  Waarom thuis?

  Thuis leren is de meest gewenste situatie. Leren omgaan met de prikkels van thuis en de afleiding leren te beheersen. Kortdurende begeleiding naar zelfstandigheid is ons doel. Wij bieden begeleiding bij u aan de eetkamertafel. Een van onze begeleiders komt bij u thuis en werkt samen met uw kind aan de eetkamertafel voor de trainingen: Leer Leren, Brugklas en Faalangst.

  Wij zijn ervan overtuigd dat begeleiding ingezet dient te worden waar de motivatie is verloren gegaan. Wij gaan niet mee naar een bureau op de slaapkamer i.v.m. privacy en veiligheid.

  Vanuit Zoetermeer werken wij met een straal tot 15 km.

  Bij ons in de praktijk

  Voor het pakket Leren Leren Methode en counseling werken wij altijd vanuit onze praktijk. Alle andere pakketten zijn zowel vanuit de praktijk als thuis mogelijk. Afspraken na 17.00 uur zijn mogelijk, neem contact met ons om te weten te komen wat de mogelijkheden zijn.

  Een intakegesprek duurt ongeveer een half uur. De intake vindt plaats met de persoon die begeleiding nodig heeft en de ouders/verzorgers. De intakegesprekken kunnen zowel online als fysiek op gewenste locatie plaats vinden. Na een intakegesprek overleggen wij met u wat de best passende optie in begeleiding is en op basis van deze informatie maakt u uw keuze. Wij bieden begeleiding op maat aan.

  Onze online mogelijkheden:
  Faalangst en Counseling kan op afstand online begeleid worden.

  Bereikbaarheid


  Voorweg 143
  2716 NH Zoetermeer

  T: 06 41 96 41 14
  info@leerlingleertleren.nl

  Leerling Leert Leren

  algemene voorwaarden
  privacy verklaring
  Kamer van Koophandel te Den Haag
  onder nr. 82306885