Mijn Plan­agenda®

De Mijn planagenda® is samen met leerlingen ontwikkeld. Zeer geschikt voor leerlingen die visuele voorkeur van leren hebben en die willen leren plannen. Met Mijn Planagenda® ga je gericht aan de slag met je studievaardigheden.

Het doel van deze agenda is om overzicht te creëren in je week. Plan het leerwerk, verdeel je huiswerk, noteer gemaakte afspraken en maak ruimte voor ontspanning. In deze agenda staan ook allerlei handige dingen zoals lestijden, het vakantierooster, huiswerktips en schoolregels, cijferlijst en nog veel meer.

Mijn Planagenda® helpt je om ruim voor een toets al te beginnen met leren. Op deze manier deel je de tijd zo goed mogelijk in en leer je zelfstandig werken.
Na het bestellen van de agenda is het mogelijk om online een toelichting te krijgen middels een presentatie.


Mijn Planagenda® bestelformulier

Na het plaatsen van de bestelling ontvangt je een factuur. Na ontvangst van de betaling wordt de Mijn Planagenda® dezelfde dag nog verstuurd. De Mijn Planagenda® kost € 18,50 exclusief verzendkosten A4 21-29,7. Ophalen op afspraak is mogelijk. Voor meer informatie bij een grotere bestelling stuur een bericht. Leerling Leert Leren werkt samen met WellBased. Scholen kunnen Mijn Planagenda® in combinatie met WellBased inkopen.

Bijvoorbeeld wanneer je meer dan één exemplaar wenst te bestellen Noteer hier je eventuele opmerking/vraag

Persoonsgegevens

Noteer hier je voornaam
Noteer hier je achternaam
Noteer hier een geldig e-mailadres
Noteer hier je telefoonnummer, zonder de toevoeging van spaties en/of streepjes (voorbeeld: 0123444555)

Adresgegevens

We hebben je adresgegevens nodig voor de bezorging van je bestelling
We hebben je adresgegevens nodig voor de bezorging van je bestelling
We hebben je adresgegevens nodig voor de bezorging van je bestelling

Velden met een asterisk [*] zijn verplicht. Na verzending van dit formulier neem ik contact met je op.

Vragen?

Heb je vragen over de Mijn Planagenda of een eerder geplaatste bestelling? Maak dan gebruik van het contactformulier, bel me of stuur een WhatsApp bericht.