Mijn Plan­agenda®

De Mijn planagenda® is samen met leerlingen ontwikkeld. Zeer geschikt voor leerlingen die visuele voorkeur van leren hebben en die willen leren plannen. Met Mijn Planagenda® ga je gericht aan de slag met je studievaardigheden.

Het doel van deze agenda is om overzicht te creëren in je week. Plan het leerwerk, verdeel je huiswerk, noteer gemaakte afspraken en maak ruimte voor ontspanning. In deze agenda staan ook allerlei handige dingen zoals lestijden, het vakantierooster, huiswerktips en schoolregels, cijferlijst en nog veel meer.

mijnplanagenda.nl(opent in een nieuwe tab)

Mijn Planagenda® helpt je om ruim voor een toets al te beginnen met leren. Op deze manier deel je de tijd zo goed mogelijk in en leer je zelfstandig werken.
Na het bestellen van de agenda is het mogelijk om online een toelichting te krijgen middels een presentatie. Voor uitgebreide informatie kijk op Mijnplanagenda.nl


Mijn Planagenda® bestelformulier

Na het plaatsen van de bestelling ontvangt je een factuur. Na ontvangst van de betaling wordt de Mijn Planagenda® dezelfde dag nog verstuurd. De maat is A4 21-29,7. De Mijn Planagenda® kost € 18,50. inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Nu tijdelijke actie pre-oder 2024-2025 inclusief verzendkosten. Ophalen op afspraak is mogelijk. Voor meer informatie bij een grotere bestelling stuur een bericht. Leerling Leert Leren werkt samen met WellBased. Scholen kunnen Mijn Planagenda® in combinatie met WellBased inkopen.

Persoonsgegevens

Noteer hier je voornaam
Noteer hier je achternaam
Noteer hier een geldig e-mailadres
Noteer hier je telefoonnummer, zonder de toevoeging van spaties en/of streepjes (voorbeeld: 0123444555)
Noteer hier je eventuele opmerking/vraag

Mijn PLanagenda®

Reserveer nu alvast jouw exemplaar van de 2024-2025 agenda en wees een van de eersten die het ontvangt zodra het gedrukt is. Bovendien neemt Leerling Leert Leren de verzendkosten voor haar rekening als je nu al bestelt. Let op, na de officiële release zullen de verzendkosten niet langer inbegrepen zijn bij de prijs van de agenda. Wees er dus snel bij en verzeker jezelf van een exemplaar van de nieuwe collectie! Noteer hier je prijs
Noteer hier je betaalmethode

Vragen?

Heb je vragen over de Mijn Planagenda of een eerder geplaatste bestelling? Maak dan gebruik van het contactformulier, bel me of stuur een WhatsApp bericht.