werkwijze

Werkwijze

Geen onnodige lange begeleiding maar kortdurende begeleiding naar zelfstandigheid. Een zoekactie op het internet levert vele resultaten op bij huiswerkbegeleiding. Heeft u nagedacht over de werkwijze waarop de begeleiding aangeboden wordt? Leerling Leert Leren gelooft in de kwaliteiten die iemand al bezit en leert deze kwaliteiten te activeren op een juiste wijze met een creatieve sturing.

Aanleiding voor begeleiding?

Wat is de aanleiding dat begeleiding voor leren nodig is? Ga eerst zelf na waar de behoefte aan begeleiding ligt. Is het doel huiswerk begeleiden of u onderzoeken wat er speelt waardoor er niet op de gewenste manier aan het huiswerk gewerkt wordt of waardoor is er geen motivatie om te leren? Na een intakegesprek volgt een advies voor een juiste keuze aan begeleiding. Niet de juiste begeleiding gevonden in ons aanbod? De begeleiding wordt ook op maat gemaakt. Meer te weten willen komen, dit kan in een telefonisch kennismakingsgesprek?

Kennismaking

Wilt u eerst weten wie Leerling Leert Leren is, neem gerust contact met op via het contactformulier en Mers Bos belt u voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit gesprek is geheel oriënterend bedoeld om een visie en werkwijze te bespreken en nader kennis te maken met elkaar. In dit gesprek wordt duidelijk of een intake gesprek nodig is.

Intake – inschrijven

Vervolgens maakt u en afspraak voor een intake of u vult meteen het inschrijfformulier in. Een intakegesprek duurt ongeveer een half uur. De intake vindt plaats met de persoon die begeleiding nodig heeft en indien minderjarige leerling dan is een van de ouders bij de intake aanwezig. Na een intakegesprek overleggen wij met u wat de best passende optie is aan begeleiding en op basis van deze informatie maakt u uw keuze.

Trainingen voor scholen

Voor een juiste training op scholen wordt een eerste afspraak op school ingepland. Samen bespreken we waar het team behoefte aan heeft. De training kan gegeven worden aan een leerlaag, aan mentoren van een bepaalde leerlaag, aan een sectie of aan nieuwe docenten op de school. Mochten er andere wensen zijn dan is dit bespreekbaar.

Dit is wat de Leerling Leert Leren sterk maakt. 
Kijken naar de manier waarop begeleiding nodig is.

Persoonlijke aandacht en echt luisteren.

Kennismaken

Waarmee mag ik je helpen?


  Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.

  Bereikbaarheid


  Voorweg 143
  2716 NH Zoetermeer

  T: 06 41 96 41 14
  info@leerlingleertleren.nl

  Leerling Leert Leren

  algemene voorwaarden
  privacy verklaring
  Kamer van Koophandel te Den Haag
  onder nr. 82306885