werkwijze

Werkwijze

Geen onnodige lange begeleiding maar kortdurende begeleiding naar zelfstandigheid. Een zoekactie op het internet levert vele resultaten op bij huiswerkbegeleiding. Heeft u nagedacht over de werkwijze waarop de begeleiding aangeboden wordt? Wij geloven in de kwaliteiten van uw kind en activeren deze kwaliteiten.

Aanleiding voor begeleiding?

Wat is de aanleiding dat begeleiding voor leren nodig is? Ons voorstel is, dat u eerst zelf na gaat waar de behoefte aan begeleiding ligt. Is het doel huiswerk begeleiden of wilt u juist dat er onderzocht wordt wat er speelt waardoor er niet op de gewenste manier aan het huiswerk gewerkt wordt of waardoor is er geen motivatie om te leren? Na een intakegesprek kunnen wij u adviseren u voor een juiste keuze aan begeleiding. Naast de vermelde begeleiding, bieden wij ook begeleiding op maat aan. Wilt u liever eerst met ons kennismaken?

Kennismaking

Wilt u eerst weten wie wij zijn, neem gerust contact met ons op en wij bellen u voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit gesprek is geheel oriënterend bedoeld om onze visie en werkwijze te bespreken en nader kennis te maken met elkaar.

Intake – inschrijven

Vervolgens maakt u en afspraak voor een intake of u schrijft uw kind meteen in. Een intakegesprek duurt ongeveer een half uur. De intake vindt plaats met ouder/verzorger en de persoon die begeleiding nodig heeft. Na een intakegesprek overleggen wij met u wat de best passende optie is aan begeleiding en op basis van deze informatie maakt u uw keuze.

Dit is wat de Leer Leren Coach sterk maakt. 
Wij kijken naar de manier waarop begeleiding nodig is.

Kind in Beeld
Bereikbaarheid


Voorweg 143
2716 NH Zoetermeer

T: 06 41 96 41 14
info@leerlingleertleren.nl

Leerling Leert Leren

algemene voorwaarden
privacy verklaring
Kamer van Koophandel te Den Haag
onder nr. 82306885